Var som en varulv på jakt

Folkets överlevnad förtjänas genom strid och offer. Naturen är obeveklig.

Var som en varulv på jakt

I början avslutade jag mina poddar med en variant av Strindbergs ord: "Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva.” Här om sistens ändrade jag till:

"Var en varulv, slåss med troll och befria prinsessor ...”.

Vi lever nämligen inte i en tid som passar sig för annat. Jag såg ett filmklipp, en fågel hade sitt bo på en åker och när traktorn kom med harven så reste sig fågeln på sina små ben och fällde ut vingarna, den lille flydde inte när fara hotade utan var beredd att ta striden mot de enorma bullriga monster som kom rullande.

Klippet fick mig att tänka på en rad från biskop Thomas frihetsvisa: "En fågel värjer sitt bo på kvist."

Sannerligen. Varulv eller fågel. Var något av det, var bara inte en modern svensk.

Sannerligen. Varulv eller fågel. Var något av det, var bara inte en modern svensk. Maken till patetisk uppenbarelse får man nämligen leta efter. Ja, jag tänker gå hårt åt mitt eget folk. Det är lite som med skämt om tjocka eller svarta; det är okej om man själv är det. Jag är svensk och kan därför gå fram med lien.

Svensken låter nämligen monstret göra som det vill med dem, eller värre till och med, med dem de håller kär. Det värsta som kan hända, tänker jag, är om någon skadar den man håller kär. Att själv drabbas är en sak, att ens barn eller föräldrar drabbas, det vore olidligt.

Men icke för herr och fru Svensson. Alldeles för många har sett nära och kära lida illa av massinvandring och mångkultur utan att ens resa ragg annat än i hemlighet. Detta är den bittra sanningen:

Historien är full av folk som dödat för att erövra och/eller erövrat för att undvika att dödas. Folkmord är inget nytt under solen. Men aldrig någonsin under årtusendena har något folk med vett och vilja gett upp sitt land, sina döttrar och sina tillgångar till främlingar utan strid. Förrän nu.

Du kan inte rationalisera bort det som sker, att de vita folken ger bort allt utan motstånd. Gör motvärn eller dö som den ynkrygg du är.

Folk som gör det förtjänar att gå under. Du och allt du håller kärt förtjänar att gå under om du inte tar strid. Punkt. Förstår du? Du kan inte rationalisera bort det som sker, att de vita folken ger bort allt utan motstånd. Gör motvärn eller dö som den ynkrygg du är.

Jag kan inte hålla tand för tunga. Vi lever i en värld av järnhårda lagar och syndens lön är döden. I detta fall drabbar detta öde en hel civilisation. De flesta kommer inte bry sig, trots att det är uppenbart. Det är för jobbigt att göra det förändringar som krävs för att vara en del av lösningen.

Ingen Gud kommer stiga ner, ingen Odens vilda jakt väntar i skyn. Allfader-Gud har givit oss auktoriteten att härska på jorden. Det är upp till oss att göra det vi ska.

Jag vill omge mig med varulvar, med manhems-män.

Jag vill omge mig med varulvar, med manhems-män. Inte frasradikala. Inte tomma tunnor. Inte sådana som rusar åstad. Nej, med er som det sjungs om i Orsa-Marsch; morske män med mandom och mod, med kraft i arm och mod i barm, med gnistrande blå ögon och leenden på läpparna, med milda hjärtan och ungdomliga i bardalarm.

Det är ni som är framtiden. För det finns en framtid. För var och en som "värjer sitt bo". Jag bjuder er till härden, till att vara en del av det kommande gryningsfolket; Balders folk, när det börjar om igen.

Keltisk sol - hänge i rostfritt stål

Det är något speciellt med denna sol och omgiven av runorna läggs ytterligare en dimension av både symbolik och kraft på. Vi har inget svar på vad den representerar utan föll för dess magiska skönhet. Bär den och låt oss veta dina esoteriska upplevelser.

När du handlar från Odalboden stöttar du Magnus härd.

BESTÄLL HÄR