Vänstern älskar kriminella

Att vänstern ställer sig på kriminellas sida är inget nytt. Men det måste få konsekvenser.

Vänstern älskar kriminella

Det pågår någon form av kampanj på Twitter för tillfället. Antisvenskar proklamerar högt och ljudligt att de minsann inte tänker "gola på papperslös", som en av dem uttryckte sig. Framförallt är det vänsterkvinnor, men också kärringar med manligt könsorgan syns bland dem.

Allt handlar om att Tidöpartierna kommit fram till att man ska utreda om det någon gång i framtiden möjligtvis kan tänkas bli så att offentligt anställda ska tvingas anmäla personer som uppehåller sig illegalt i landet. För det måste man inte nu. Idag går det alldeles utmärkt att skydda personer som bryter mot lagen genom att vistas illegalt i Sverige. Lite beroende på kommun får de bidrag och annan hjälp, barnen deras går i skola och så vidare. Ja, kommuner hjälper till att bygga ett skuggsamhälle av illegala invandrare.

Idag går det alldeles utmärkt att skydda personer som bryter mot lagen genom att vistas illegalt i Sverige.

Bara tanken på att sträva efter att komma åt och över tid montera ned detta skuggsamhälle och all den kriminalitet som följer då minst 100 000 personer lever i det, för vänstern att yla och obstruera.

Vänstern älskar kriminella och asociala

När vänstern gjort revolution brukar ett av de första tilltagen vara att öppna fängelserna. Mördare och våldtäktsmän; bovar och banditer släpps ut. Av två skäl. Dels behöver man cellerna för politiska dissidenter som ska spärras in, men också för att kriminella och asociala enligt vänsteridéerna bara är förtryckta stackare utan eget ansvar.

"Släpp fångarna loss det är vår" sjöng man i filmen med samma namn från 1975 och som undertecknad tvingades se i skolan. Det var ett upprop om en "mänskligare fångvård". Det vänsterblivna svenska systemet har sedan länge satt förövaren i första rummet och offret i skymundan. Helt i linje med ideologin. Tjuven och mördaren är bara ett offer för bourgeoisins förtryck.

Till våldtäktsmännens försvar

För tio år sedan skrev Lisa Magnusson en krönika i Metro där hon försvarade utländska våldtäktsmän. I hennes värld var det rasistiska svenskar som bar ansvaret för gruppvåldtäkter och hon kämpade med näbbar och klor för att dömda våldtäktsmän inte skulle utvisas.

Vänstersinnade kvinnor försöker överträffa varandra när det gäller att försvara utländska sexualförbrytare i synnerhet, och utländskt kriminellt pack i allmänhet.

"Det kanske inte är så konstigt att någon som flytt undan våld och tortyr själv är känslomässigt invalidiserad och beter sig illa, och att inget blir bättre av att Sverige (som alltså skall föreställa ett fredligt och fint land) gör det till offentlig policy att riva upp permanenta uppehållstillstånd och sända folk i döden" argumenterade hon.

Idag är Lisa ledarskribent på DN.

Hennes ställningstagande vare sig var, eller är, unikt. Vänstersinnade kvinnor försöker överträffa varandra när det gäller att försvara utländska sexualförbrytare i synnerhet, och utländskt kriminellt pack i allmänhet.

Döm dem hårt

Låt gå att de "vägrar tjalla". Låt så vara att de kommer obstruera. Men låt dem då också betala priset för det. Först och främst bör var och en av dem som öppet uppmuntrar till dylikt lagbrott skiljas från sin anställning. Ge dem sparken. Och så klart, om någon blir påkommen med att inte göra sin plikt utifrån det arbete de har, ge dem sparken.

Personer som uppmuntrar till lagbrott måste också vara beredd på att bli ifrågasatta och utpekade.

Vidare. Varför inte hänga ut dem, döm dem hårt i offentligheten. Personer som uppmuntrar till lagbrott måste också vara beredd på att bli ifrågasatta och utpekade. Så går det till i ett samhälle med högt i tak.

"Den som ber för tjuven, får skam till tack" lyder ett gammal svenskt ordspråk. Att bygga en rörelse – en världsåskådning – på asociala element, sexualbrottslingar och kriminella element är sällan en långsiktig väg. Hade det inte varit för att deras tok drabbade oss andra så hade vi kunnat lämna dem ifred och se dem implodera. Men de tar oss med sig ned i avgrunden och det kan vi inte tillåta.

🙏🏻
Jag hoppas att du, efter att ha läst denna text, delar med dig av den till så många som möjligt. Magnus härd behöver din hjälp att nå ut.