Stödbutiken på plats

Efter många om och men finns äntligen en nätbutik där härdens folk kan hitta sitt. Du är varmt välkommen.

Stödbutiken på plats

Det gläder mig mycket att äntligen kunna slå upp portarna för hagall.se, nätbutiken för dig som å ena sidan vill hitta unika och exklusiva produkter som länkar samman den nordiska mystiken med den moderna världen; och/eller visa att du är en av härdens folk (och stötta Magnus härd).

I dagsläget har har nätbutiken tre sektioner, Hag-All-Kläde, Härdens folk och Inredning. Jag ska inte här upprepa sådant som du kan ta del av i butiken utan helt kort bjuda in dig till att besöka den och titta runt.

Jag är säker på att du kommer hitta något som faller dig i smaken och jag hoppas verkligen att du återkommer med jämna mellanrum. I planeringen ligger utveckling av kategorin "inredning" samt uppdatering av en helt ny kategori som kommer vara något i hästväg.

Jag vill också att du ska veta att mina leverantörer osv. i första hand är nationalister i Sverige eller utomlands, och i andra hand européer. Min förhoppning är att hagall.se ska vara en del av en ständigt växande nationalistisk företagsgemenskap där vi i första hand alltid handlar av varandra.

👌🏻
Hag-All erbjuder unika och exklusiva produkter som länkar samman den nordiska mystiken med den moderna världen. Allt vi erbjuder har en esoterisk och en exoterisk betydelse. Hag-All är mer än det du kan ta på.