"Sådana som ni kommer aldrig komma någon vart"

"Sådana som ni kommer aldrig komma någon vart"
Engelbrektsmarschen i Stockholm 1993. Foto: sdarkivet.se

Du hade helt fel, gubbjävel, åt helvete fel och jag hoppas du lever och ser det. Vad som än händer efter den elfte september 2022 så är saker likväl förändrade i grunden. Till svenskens fördel.

Att vara nationalist och få rätt skänker ingen glädje. Hur skulle det? Om jag får rätt så betyder det att vi har stora samhällsproblem och att det går illa för väldigt många. Får jag rätt så betyder det bottenlös sorg och förtvivlan hos dom som förlorat barn eller föräldrar – mördade av mångkultur och massinvandring. Ja, det är vad ett sådant samhälle drabbar medborgarna med.

Du hade fel, gubbjävel

"Sådana som ni kommer aldrig komma någon vart" och "det kommer aldrig bli som du säger" var två saker jag minns att min klassföreståndare, tillika SO-lärare, Olle vräkte ur sig i någon av alla de sammanstötningar vi hade i sjuan eller åttan (året jag hoppade av). Vilka "vi" var som inte skulle komma någon vart var skinnskallar, nationalister, rasister eller nazister (välj själv) och det som aldrig skulle ske är den verklighet vi lever i idag. Ett samhälle sönderslitet på grund av massinvandring och mångkultur.

Att vara uttalat nationalist i början av 1990-talet var att vara lovligt byte och fullständig paria. Hot och hat var vardag och vi fick ordagrant slå oss fram på gatorna. Den som inte var med kan inte förstå.

"Vi var en ung rörelse, livskraftig, rakt-på-sak och me ne frego!"

Vi var en ung rörelse, livskraftig, rakt-på-sak och me ne frego! Det var underbart. Jag visste då, med en hundraprocentig visshet, att vi skulle komma någon vart, förr eller senare hela vägen och insikten om att vi hade rätt i våra profetior om framtiden var grundmurad.

Båda gäller idag också, trettio år senare.

Du hade fel Olle, du och alla andra vänstervridna pisslärare som tryckte ner oss och tog utlänningarnas sida när de gav sig på oss. Ert samhälle har ruttnat och jag hoppas ni ruttnar med det.

🖐🏻
Kära läsare, jag har stått på barrikaden i 30 år vid det här laget. Jag kommer aldrig ge upp! Uppskattar du mitt arbete, dela det på sociala medier. Och om du kan, swisha en gåva till 0762475672. Märk i så fall med "Donation". Tack på förhand.

Vad som än händer nu så är det en nystart för alla Sverigevänner överallt

Sverigedemokraterna är andra största parti och självförtroenden är på topp hos svenska nationalister av olika schatteringar. Svenska i gemen tror jag känner det, speciellt dom som gömmer sin övertygelse djupt inom sig själva, ja, som kanske inte en är medveten om den.

Den stora effekten av SD:s framgångar är just detta nyvunna självförtroende. Somliga kanske vill peka på den panik som vänsterliberaler och otacksamma utlänningar givit prov på, men låt oss inte fastna i det negativa. Nej, det avgörande är känslan av att det blivit ännu lättare att andas i Sverige, som svensk och som Sverigevän. Vi kände det efter SD:s riksdagsinträde och vi känner det igen.

Nej, det avgörande är känslan av att det blivit ännu lättare att andas i Sverige, som svensk och som Sverigevän.

När detta skrivs, den 17 september, vet vi mandatfördelningen och att M förhandlar med KD, SD och L om regering. Det är allt. Och allt är ändå förändrat. Realpolitik är viktigt, men vad gäller ödesfrågorna som vi svenskar står inför så är självförtroende och "stridsmoral" viktigare. Och där har vi redan vunnit massor.

Sorgligt det var tvunget att gå så långt

Det är bittert att tänka på lärarna i skolan: Olle, Maria, Lisa och Leif. Alla gjorde de vad de kunde för att trycka ner det svenska till förmån för det utländska. Under 1970- och 1980-talen åkte tusentals svenska lärare till DDR (diktaturens Östtyskland) för utbildning (indoktrinering). Hur många av dessa vänsterextremister var lärare på Källtorpskolan i Kallhäll?

Vi kommer aldrig kunna göra upp med de generationer svenskar som sålde ut vårt land, som offrade sina barns trygghet och förvandlade det till oigenkännlighet. En efter en dör de bort. Somliga kommer till sans på sin ålders höst, mest för att eländet till sist drabbar dom. Nu skördar de vad de sådde.

"Vi kommer aldrig kunna göra upp med de generationer svenskar som sålde ut vårt land, som offrade sina barns trygghet och förvandlade det till oigenkännlighet."

Det finns få vinnare när det kommer till de samhällsförändringar som genomfördes med början på 1900-talet. Samhällsförändring förresten, snarare samhällsomstörtning. Och konsekvenserna av detta förräderi kommer vi tvingas leva med länge.

Men vi står bättre rustade för det nu, sedan den elfte september 2022, då allt förändrades och massor med nya dörrar öppnades på glänt för den Sverigevänliga folkrörelsen.

🙏🏻
Tack för uppmärksamheten. Låt mig bara uppmana dig igen att dela denna text. Vi måste sprida de goda nyheterna, eller hur?