Podd: Vid Tivedens rand tänker jag bygga ett land

Podd: Vid Tivedens rand tänker jag bygga ett land

I detta avsnitt är det lyssnarna som bestämt innehåll i. Magnus är er lydiga tjänare och pratar om “hippie-NS”, behovet av ritualer och lojalitet, hur han ser på Sverige och Europa i framtiden samt hur man ska leva, växa och frodas i en förljugen värld, när man själv värderar sanning och att leva efter sin egen sådan väldigt högt. Därtill om åldersskillnader i förhållanden och … ja, nej, det får räcka där. Sammantaget handlar dagens avsnitt om den värld han avser att bygga vid Tivedens rand … vill du komma och hjälpa till?

Om Magnus härd

Kring Magnus härd berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Samtidskommentarer blandas med nationell frihetsrock och betraktelser om det som faller på läppen. Självklart finns alltid tid för de stora och små frågorna.

Sanningen är den att det som händer kring härden inte går att förklara, det måste upplevas. Och passar det inte så är du välkommen att sticka för härdens folk behöver inte dig, du behöver dem.

🤝
Kära läsare, jag hoppas att du uppskattar min podd. Du vet väl att du enkelt kan stötta mitt arbete genom en pengagåva. Om du kan, swisha ett bidrag till 0762475672. Märk i så fall med "Donation". Tack på förhand.