Podd: Tro ger oss mot att möta ödet

Podd: Tro ger oss mot att möta ödet

I dagens avsnitt kommenterar jag valet och resultatet av det. Hur ska vi se på SD:s framgångar och vad innebär dem för oss? Men valet är också över och då är det val varje dag som gäller. En lyssnarfråga besvaras; ska man ta diskussionen med motståndare eller inte, och hur orkar man kämpa på år ut och år in? Jag går också igenom forntida visdom och den som lyssnar och agerar får en fördel i dagarna framöver. Den som inte gör det får vad den förtjänar.

Min medverkan i Tro-serien, avsnitt 2: Styrka genom tro, som jag pratar om i programmet kan du se här:

https://jonasnilsson.substack.com/

Om Magnus härd

Kring Magnus härd berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Samtidskommentarer blandas med nationell frihetsrock och betraktelser om det som faller på läppen. Självklart finns alltid tid för de stora och små frågorna.

Sanningen är den att det som händer kring härden inte går att förklara, det måste upplevas. Och passar det inte så är du välkommen att sticka för härdens folk behöver inte dig, du behöver dem.

🙏🏻
Kära läsare, jag hoppas att du uppskattar min podd. Du vet väl att du enkelt kan stötta mitt arbete genom en pengagåva. Om du kan, swisha ett bidrag till 0762475672. Märk i så fall med "Donation". Tack på förhand.