Podd: Från frivillig “barnfrihet” till människans ursprung

Podd: Från frivillig “barnfrihet” till människans ursprung

I dagens härd pratar Magnus om det självklara med att gängen inte bryr sig om polisen. Han applåderar också “frivillig barnfrihet”. Några funderingar kring lojalitet och detta med att veta sitt värde delar han med sig av på köpet. Han har även fått ett lyssnarbrev som tar fasta på en viktig sak och ytterligare ett som frågar om människans och rasernas ursprung enligt kristen identitet … eller sunt förnuft som han kallar det. Nästan två timmar vid härden. Välkommen.

Om Magnus härd

Kring Magnus härd berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Samtidskommentarer blandas med nationell frihetsrock och betraktelser om det som faller på läppen. Självklart finns alltid tid för de stora och små frågorna.

Sanningen är den att det som händer kring härden inte går att förklara, det måste upplevas. Och passar det inte så är du välkommen att sticka för härdens folk behöver inte dig, du behöver dem.

🙏🏻
Kära läsare, jag hoppas att du uppskattar min podd. Du vet väl att du enkelt kan stötta mitt arbete genom en pengagåva. Om du kan, swisha ett bidrag till 0762475672. Märk i så fall med "Donation". Tack på förhand.