Podd: Bara vi kan och vill skydda våra barn

Vi stirrar ned i den avgrund som är det Europa vi lever i, där barn offras på folkutbytets altare. Men det finns också hopp, en väg framåt.

Podd: Bara vi kan och vill skydda våra barn

I dagens härd stirrar Magnus ned i den avgrund som är det Europa som eroderat ner till vad vi ser idag då vi lägger till namnet Lola på listan över brottsoffer som kunde undvikits. Senare tacklar han känslolivets lite svårare sidor då det pratas om ensamhet. Sedan börjar det ljusna, tack vare lyssnarbrev. Avslutningsvis en uppmaning att inte bli som vänstern utan kunna skilja på vision och realpolitisk verklighet.

Om Magnus härd

Kring Magnus härd berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Samtidskommentarer blandas med nationell frihetsrock och betraktelser om det som faller på läppen. Självklart finns alltid tid för de stora och små frågorna.

Sanningen är den att det som händer kring härden inte går att förklara, det måste upplevas. Och passar det inte så är du välkommen att sticka för härdens folk behöver inte dig, du behöver dem.

🙏🏻
Kära läsare, jag hoppas att du uppskattar min podd. Du vet väl att du enkelt kan stötta mitt arbete genom en pengagåva. Om du kan, swisha ett bidrag till 0762475672. Märk i så fall med "Donation". Tack på förhand.