Mannaförbund: Har du inget? Det är hög tid att starta ett

Vem tar rygg på dig? Är inte svaret givet, gör något åt det.

Mannaförbund: Har du inget? Det är hög tid att starta ett

2018 skrev jag boken om mannaförbund. Odalfolket och mannaförbunden heter den och snart nog kommer den i en ny utgåva med ett ytterligare kapitel. Precis som med Till värn för Norden kom "Odalfolket" i rätt tid. Den var relevant. Och den tog skruv. Jag fick i kölvattnet av den ta emot många meddelanden om att mannaförbund bildades från norr till söder, öster till väst. Det var glada tider.

💡
Skaffa ditt exemplar av Odalfolket och mannaförbunden genom Logik Förlag. Där finns också andra böcker som jag skrivit.

Syns inte, hörs inte – men finns där

Det mest grundläggande för mannaförbundet är organisering underifrån, eller assymetrisk organisering. Det handlar om strukturer som ansamlar olika typer av maktmedel och som kan agera utan att Sverige AB ens känner till deras existens. Det är varulvar som möts, små sammanslutningar där man kan lita på varandra och där målet är att verka i det fördolda som folkets svärd och sköld. Det är en civil defensiv hemlig organisering för folkligt självförsvar.

Det mest grundläggande för mannaförbundet är organisering underifrån, eller assymetrisk organisering. Det handlar om strukturer som ansamlar olika typer av maktmedel utan att Sverige AB har minsta möjlighet att kontrollera dem.

Mannaförbundet vare sig hörs eller syns för vad det är; om det hörs eller syns så är det genom "Janne" eller "Claes" eller "Steve", då han erbjuder en hjälpande hand till det lokala föreningslivet, eller den unga tjejen eller killen som trakasseras i skolan.

Mannaförbundets ögon vakar över byn från skogsbrynet och när ingen vet att de finns så är allt i sin ordning. Så fort byn vet vilka de är så finns risken att maktens knektar får reda på det.

Viktigare än någonsin med mannaförbund

Vi har en stor och professionell svensk opposition idag. Dissidenter hörs och syns på allt fler plattformar och hur mycket wokeness som det än gödslas med verkar det inte bita. Därtill det parlamentariska läget som på många sätt är mycket bra för oss. Men det betyder inte att vi kan luta oss tillbaka.

Förutom att du ska vara aktiv i oppositionen genom att donera och dela så ska du se till så att du och de dina kan försvara er själva, varandra och ert närområde (hus, kvarter, by eller vad som är möjligt). Varje man ska ordna så att han har en eller flera män i sin närhet att luta sig mot (och dem mot honom); ett mannaförbund alltså.

Varje man ska ordna så att han har en eller flera män i sin närhet att luta sig mot (och dem mot honom); ett mannaförbund alltså.

Du som tog tag i det 2018 när min bok kom ut känner ganska stor trygghet nu, under nästan fyra år har er gemenskap växt. Du som inte gjorde det då, eller som är ny till dessa tankar (välkommen vän) har inte en minut till att spilla.

Om inget mirakel sker, och jag ber Allfader-Gud om ett varje kväll, så är det katastrofernas konvergens som väntar vår vita civilisation. Hur illa det blir inom vår livstid kan jag inte sia om, men följs mönstret från historiens cykler så gäller det att hålla i sig.

Du har blivit varnad.

Agera nu och i rätt ordning

Först och främst, var inte ensam. Tror du att ensam är stark så har du fel. Och det kommer du bli varse. Ensam är bara ensam.

För det andra, se till att den minsta gemenskapen är överens, att ni drar åt samma håll. Familjen måste möta framtiden med öppna ögon, tillsammans.

Mannaförbundet är den tredje punkten: Mannen är ytterst ansvarig för familjens trygghet och säkerhet (samt har han ett ansvar mot sin stam). Mannaförbundet är hans öde och plikt. Man: Familjens trygghet och säkerhet vilar på dig.

Sist men inte minst: Sök kontakt med andra av samma anda som du själv. Använd med fördel en förening som Det fria Sverige för att finna neutrala mötesplatser att sondera terrängen på.

Agera. Nu.

🙏🏻
Kära du, dela denna artikel med vänner och på sociala medier. Det enda sättet för mig att nå ut är genom din hjälp.