Podd: Hedra dem som hedras bör

Podd: Hedra dem som hedras bör

SD blir antagligen andra största parti och den “nationella oppositionen” är starkare än någonsin. Då är det på sin plats att tacka alla de ärrade gamla kämpar på vilkas axlar vi står. Idag också om vad vi – härdens folk – kan göra för varandra samt ett resonemang om förlåtelse. Sist men inte minst vänder Magnus sig till kvinnorna inom “rörelsen” med en enkel förfrågan.

Vill du komma i kontakt med Magnus, skriv till: magnushaerd@protonmail.com

Om Magnus härd

Kring Magnus härd berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Samtidskommentarer blandas med nationell frihetsrock och betraktelser om det som faller på läppen. Självklart finns alltid tid för de stora och små frågorna.

Sanningen är den att det som händer kring härden inte går att förklara, det måste upplevas. Och passar det inte så är du välkommen att sticka för härdens folk behöver inte dig, du behöver dem.

🤝
Kära läsare, jag hoppas att du uppskattar min podd. Du vet väl att du enkelt kan stötta mitt arbete genom en pengagåva. Om du kan, swisha ett bidrag till 0762475672. Märk i så fall med "Donation". Tack på förhand.