Håll kursen, gör motstånd

När det är som mest förvirrat och vi översköljs med information. Då gäller det att hålla kursen.

Håll kursen, gör motstånd

Jag känner mig ofta förvirrad. Så mycket händer hela tiden att det inte ens är lönt att försöka hänga med. Denna tid jag lever i är en tid då det mest populära på Tik-Tok är snabba klipp bestående av tre klipp som spelas separat, i samma klipp. Detta är vad folk tittar på. Ungt folk framförallt, vad nu ungt folk betyder. Infantilt folk kanske är bättre?

I 1984 - en bok för den som inte har koll - är samhället som huvudpersonen lever i inblandat i konstanta krig, mot en av två fiender. Storebror, Partiet eller staten i denna bok ändrar detta med jämna mellanrum och proklamerar fienden för dagen. Folket i boken lyssnar, accepterar och går vidare i livet.

Det går för fort. Viktig information når aldrig fram eftersom vi inte lyckas snappa upp den. Vi är alltid ute efter ny information och eftersom förmågan att tänka rationellt försvunnit på vägen (och på grund av att förljugenheten är uppenbar) så kan vilken konspiratorisk teori som helst få fäste.

Vettiga skyddshandskar för var och en

När det kommer till att skydda dina händer så tar vi det på allvar. Därför tillhandahåller Odalboden dessa skyddshandskar i läder. Handskarnas övre del är fodrad med kvartssand vilket ger ett utmärkt skydd över knogarna och en behaglig vikt. Kardborrband vid handleden gör susen för passformen. Förutom det är de snygga också.

DITT PAR KÖPER DU HÄR

Vi som befinner oss mitt uppe i detta måste lära oss att sovra och sluta jaga efter uppdatering efter uppdatering. Vad är viktigt, på riktigt? Om vi inte har det klart för oss, eller om vi tror att vår uppgift är att tycka till om allt nytt som sker, så blir det fel. För oss måste de grundläggande principerna vara det som vi återkommer till hela tiden. Dels eftersom de utgör fundamentet, men också eftersom upprepning är grunden när man vill nå ut och nå fram.

Vi måste hålla kursen helt enkelt, vi måste vara fixstjärnan som inte ändrar sig. Oss ska man kunna räkna med. Vi företräder vårt folk. Punkt slut. Allt vi gör ska vara till folkets fördel. Är det inte det så gör vi det inte.

Det är enkelt. Vårt folks framtid är vår prioritering. Det betyder att vi står upp för idén om att vi skapar nya svenskar själva och inte genom massinvandring. Det betyder också att vi ser en uppblandning mellan främmande folk som i grunden negativt. "Var och en efter sin sort" som Gud befallde. Svensk "nationalism" anno 2023 ser mellan fingrarna på det mesta. Det kan vi inte stillatigande acceptera utan att påpeka det uppenbara: Utan européer, inget Europa, inget västerland.

Vi är inte liberaler som ogillar islam. Vi håller kursen fast det inte är oppurtunt. Vi vill segregera, vi vill förändra samhället i grunden och skapa nya människor med heroiska ideal som siktar mot en framtid där det vita rymdimperiet hägrar vid horisonten.

Det är klart att vi ska kommentera och lägga oss i världsliga saker som dyker upp i nyhetsflödet. Så klart hänger vi med. Men det blåser hårt där ute, se därför till att vara fast förankrad i principerna. Sanningen är ju den att mycket av det perifera som folk hänger upp sig på de facto är helt meningslöst om det slutar med att Sverige och svenskarna faller ner i avgrunden. Vad spelar något för roll om det vita västerlandet går under? Svaret på den frågan visar vikten av att vi alltid påminner om de nationalistiska frågor som definierat oss som rörelse genom åren.

💡
Jag hoppas att texten fick dig att tänka till lite. Hoppas också att du sprider den till så många som möjligt och tackar dig på förhand för det.