Ett allvarsord till våra kvinnor

Mannens kämpaglöd och vilja till offer vilar hos kvinnan. Hon är nyckeln.

Ett allvarsord till våra kvinnor
Vilken man hade inte svarat "självklart" på hennes fråga?

Jag tror inte ni förstår hur viktiga ni är. Hur avgörande. Ni måste bli varse det. Ni måste förstå det och ta ansvaret som tillkommer er. Lika lite som någon kan beröva er rätten att delta i vår strävan så har ni rätten att undandra er det ansvar som är ert. Det går åt båda hållen.

För egen del vill jag inte att ni är på barrikaden med oss, jag vill inte stå i fronten med en av vårt folks livgivare bredvid mig. Det vore för svårt för mig. Min instinkt att skydda det täcka könet för stark. Bredvid mig vill jag ha en broder. En av oss som kan och vill offra sig.

Men det betyder inte att du inte spelar roll kära syster. Tvärt om. Du anar inte din förmåga att hjälpa. Låt mig därför förklara.

Varför vi kämpar

Vi gör det vi gör av många skäl, vi män alltså. Men något vi alla delar är de ord som David Lane såg som sina personliga 14 ord: "För att den vita ariska kvinnans skönhet inte kan tillåtas försvinna från vår jord".

Vi gör det för er. Vi gör det för våra kvinnor och därtill förhoppningen om att i kraft av vår strävan vinna er gunst, er kärlek och beundran. Kanske får vi det, kanske inte. Kanske släcks våra liv långt innan vi får känna er omfamning, kanske får vi leva länge med någon som gudarna givit oss i belöning. Hur det blir är det ett mysterium.

🙏🏻
Kära läsare. Jag ber dig att dela denna artikel överallt där du har möjlighet. Vi måste nå ut med detta viktiga budskap och hur väl vi gör det hänger på din hjälp. Tack så mycket!

Det ni måste göra

Vad som inte är ett mysterium är vad du kan göra i detta nu. Du måste ta ditt ansvar och ge motivation. Kära syster, du måste mana på oss, använda din feminina styrka till att belöna oss när vi gör rätt och banna oss när vi gör fel. Utan dig är det svårt för oss att finna motivationen att fortsätta. Och det krävs inte mycket, inte mycket alls för att knuffa oss i rätt riktning.

Gör oss speciella, få oss att känna oss som din förkämpe, låt oss vara en av riddarna kring det runda bordet. Du har makten till det. Hur du ser på oss betyder allt.

I forum, på sociala medier eller var helst tillfälle ges, beröm männen som gör sin plikt; få oss att känna oss uppskattade, älskade, dyrkade. Ge oss era berömmande ord. Och beter vi oss ovärdigt, säg det, håll tillbaka berömmet. ”Men, jag är ju en okänd person bakom ett smeknamn, vad spelar det för roll”. All roll i världen, svarar jag. Gör oss speciella, få oss att känna oss som din förkämpe, låt oss vara en av riddarna kring det runda bordet. Du har makten till det. Hur du ser på oss betyder allt.

En smekning, ett ögonkast, ett vänligt ord stärker oss. När ni säger att ni är stolta över oss och överöser oss med kärlek så fylls vi av styrka, vi kan gå in i döden för er om ni ger oss bränsle till elden i vårt bröst. Vi tillhör båda den romantiska rasen och ni, kära systrar, har makten över oss i era händer.

Ta det jag säger på fullaste allvar. Kära systrar, det är ni som kan släppa lös stormen.