Det är upp till oss hur det blir

Inget blir bara bättre om man sitter på arslet och väntar. Bättre blir det när man tar i och arbetar för det.

Det är upp till oss hur det blir

Med den liberala demokratin var det slut på historien enligt Francis Fukuyama. Paradiset på jorden var upprättat. Så blev det ju inte. Den liberala demokratin tror mycket om sig själv och om du lägger till "grön omställning" och "wokeism" så var alla troende överens om att utopin snart nog förverkligades. Så blev det ju inte heller. Det borde därför ha tagit slut ganska omgående, dåliga idéer tenderar att göra det. Men ovan dumheter fortsätter år ut och år in, trots att det är uppenbart att det hela inte håller. Problemet är att "vanligt folk" gör det möjligt.

Ni sådde dåligt utsäde och nu skördar ni. Kanske har ni kommit på bättre tankar nu på sistone, bra. Men likväl, du som givit ditt stöd åt Sverige AB bär en del av skulden.

Det kan vara värt att vara lite självkritisk nu när regeringen håller presskonferens och uppmanar oss att spara el eftersom risken för bortkopplingar ligger nära. Var och en som gött och stött detta system under åren måste se sig i spegeln och inse att de förtjänar det, det är lagen om karma. Ni sådde dåligt utsäde och nu skördar ni. Kanske har ni kommit på bättre tankar nu på sistone, bra. Men likväl, du som givit ditt stöd åt Sverige AB bär en del av skulden.

Vuxna får inte tro på amsagor

Ett grundläggande bekymmer är infantiliteten som vuxna svenskar uppvisar. Det är ett ständigt larvande. Hur har vuxna svenskar kunnat acceptera lögnen om att allt "bara blir bättre". Denna lögn har spridits av politiker och massmedia och opinionsbildare och så många har fallit för den och den definieras genom uttryck som "hur kan det vara så här, det är ju 2022". Som att det är en linjär uppåtgående utvecklingskurva: Det blir bättre för varje år.

Regelrätta absurditeter har passerat för sanning. 500 miljoner kronor per år tjänar Sandviken på invandring, det hade Sandro Scocco räknat ut. Några gick på det. Vi måste "öppna våra hjärtan" sa Reinfeldt och Kristersson höll med. Så M fortsätter få röster. Att människan kan påverka klimatet tror många på, samt att klimatförändringarna kommer leda till undergång. Men betalar vi mer i skatt så löser det sig. Lyder vi bara så kommer det "bli bättre och bättre".

Det den moderna världen har gjort är att ha kannibaliserat på det som varit och snart ha de gnagt bort de sista slamsorna från benen.

Det som varit har hamnat i vanrykte. Allt var dåligt förr, utifrån ett "woke" perspektiv vill säga. Tillsammans och i samråd misstänkliggörs historien. Kvinnor förtrycktes och så även jordens färgade massor; inrökt vit manlig heterosexualitet gjorde världen till en mardröm är tesen. Problemet är att det vi lever i idag, det "woka" samhället, är sämre på alla sätt och vis jämfört med det som "var förr".

Det den moderna världen har gjort är att ha kannibaliserat på det som varit och snart ha de gnagt bort de sista slamsorna från benen.

Fallet kommer kännas ordentligt

Alla kriser vi ser idag beror på detta. Det finns inga fler rester att festa på. Den västerländska civilisationens kadaver är renskrapat. Så det blir kris på kris på kris på kris. Det efterlämnade arvet kan man leva på, kanske i lyx och överflöd ett tag. Men tillför man inget till det så kommer det ta slut.

Varenda skattefinansierad "woka" idé har grävt hål i arvet. Varje gång svensken fortsatt rösta på de gamla vanliga politiska parasiterna har hålet blivit djupare. Varje gång vi valt bort vår frihet i tron att vi fick extra trygghet gnagdes mer bort. Den vita västerländska civilisationen har eroderat medan själviska generationer av vita svin festat på liket.

Och nu är det slut på festen.

Som vanligt, hade bara de ansvariga drabbats så hade i vart fall jag inte brytt mig så mycket. Men folkets självdestruktivitet hotar allt jag älskar; mitt land, min kultur, min familj, mina barn. Jag har många hästar i loppet således.

Att väst faller är ett faktum. Det sker i detta nu. Vi är i processen. Att förneka det är lika dumt som att förneka att man ramlar samtidigt som man ser asfalten närma sig.

Att väst faller är ett faktum. Det sker i detta nu. Vi är i processen. Att förneka det är lika dumt som att förneka att man ramlar samtidigt som man ser asfalten närma sig. Men självbedrägeri är en folksport så, det görs av många.

Låt oss strunta i dem!

Ska det bli bättre är det upp till oss

Det händer att min inställning provocerar. Det rör mig inte i ryggen för sanningen är fortfarande den att vi bara har oss själva att skylla ... men också att lita på. Lögnen om en alltid uppåtgående utveckling leder till träldom, apati och stagnation; insikten om att vi själva är ansvariga för vårt väl och ve skapar liv och framåtrörelse.

Det är en viss sorts människa som tilltalas av detta. En människa som vill arbeta, som vill vara en del av en arbetande gemenskap. Det går alltid bra (bättre) för sådana i tider som dessa.

Härdens folk utgörs av sådana fria svenskar. Oavsett varifrån vi kommer tar vi ansvar. Kanske har vi varit en av alla dessa trälar som försvarat "tryggheten" given av Sverige AB. Men som nu sett systemet utan mask och hatar vad vi ser. Varifrån vi kommer spelar mindre roll. Det är vartåt vi är på väg som betyder allt. Och hur det än slutar så kommer det i alla fall vara skapat av egen kraft, och det betyder allt.