Dags för SD att välja väg

Finns det någon anledning för SD att låta sig hunsas av M, KD och L?

Dags för SD att välja väg

Liberalernas partiledare kallade SD:s bidrag till Tidöavtalet för "skit" och partiet han är beroende av för sin ministerpost "brun sörja". Så klart blev SD-folket arga, men efter en ursäkt verkar det som att man vänder blad. Samtidigt läser vi i SvD om hur Tidöavtalet kom till, och då framgår det tydligt hur höga moderater tänker kring Sverigedemokraternas politik samt hur antisvenska konstellationen M, KD och L var och en för sig.

Båda dessa nyheter/uppgifter bekräftar å ena sidan den nationalistiska kritiken mot borgerligheten, men ställer också frågan kring hur Sverigedemokraterna tänker agera framledes. Nu är det nämligen allvar då det inte handlar om drivmedelspris vid pump utan om avgörande ödesfrågor.

Moderaternas svenskhat

En hög moderatpolitiker uttalar sig till SvD angående förhandlingarna med SD på Tidö slott. Det hela handlar om att SD vill att "kriminell livsstil" eller att man uppvisar "fientlighet mot samhället eller majoritetsbefolkningen" ska vara grund för uteslutning. Citatet från moderaten är tydligt och visar allt som är fel med detta parti och svensk borgerlighet: