Utnyttja att bittervänstern tror att loppet är kört

Våra motståndare har tappat det för tillfället. Tag tillfället akt och gå på offensiven. Förr eller senare samlar de sig igen.

Utnyttja att bittervänstern tror att loppet är kört

Att få en överblick över det verbala tjutande som pågår på sociala medier i efterdyningarna av det blågula regeringsunderlaget är inte möjligt. Däremot säger de kommentarer man stöter på mycket om hur det är ställt med stridsmoralen.

Låt mig avslöja det direkt. Det är illa ställt. En stoisk lärdom är att det man oroar sig för sällan sker (speciellt är det sällan så allvarligt och svårt som man fantiserar ihop) och om det väl händer hjälpte det inte att oroa sig.

Överfört till de antisvenska skulle det vara övertygelsen om att Sveriges demokrati är på upphällning. Ja, det är sant. Visst, en av denna idés bärare är karln som är mer än lovligt tokig: Henrik Arnstad, som nyligen twittrade:

"Jag blev just intervjuad av en fransk journalist och berättade om osäkerheten som Sverige upplever just idag. Är Sverige en demokrati? Mycket tyder på att det svenska demokratiska statsskicket avskaffades 14 oktober 2022"

Det är ju inte sant. Alls. Inget tyder på det. Alls. Svensk liberal demokrati (alltså en regelrätt demokratur) är tyvärr intakt på alla sätt och vis. Tyvärr, säger vän av verklig ordning och den vars hjärta ömmar för sann demokrati.

🙏🏻
Jag hoppas att du vill bidra till mitt arbete med en pengagåva. Hjälp till att bygga Härdens ekonomiska muskler. Swisha vad du kan avvara till 0762475672. Märk med "Donation". Tack på förhand.

Framåt för bövelen

"Alltid till attack" sjunger Vit Aggression (ett av mina favoritband när jag var liten) i låten "Fosterlandsvakt". Det är ord att bära med sig genom livet. Anfall är bästa försvar, också för en fosterlandsvakt. Speciellt nu.

"Den svenska oppositionen har vant sig vid att förlora, trots att vi vunnit små segrar under många år nu."

Den svenska oppositionen har vant sig vid att förlora. Trots att vi vunnit små segrar under många år så finns den inställningen kvar. Antagligen beror det på att den större bilden sett dyster ut. Icke förty har vi det och jag har vid upprepade gånger förklarat att det ser långt mycket bättre ut nu än det gjort på länge. Det är dubbelt upp sant idag. Trippelt, om vi räknar med antisvenskarnas klagosånger.

När Arnstad sörjer demokratins fall och bilder målas upp av ett veritabelt machtübernahme, då ska vi gå till attack.

Gör som i oktogonen

Du som läser detta vet antagligen vad UFC pysslar med. Jag trodde väl det. Det var den organisationen som för så många år sedan gjorde oktogonen känd på ett sätt som ingen matematiker ens kunnat drömma om.

Vad händer när motståndaren kliver in i en spark som får dem att stupa? Ground and pound tar vid tills domaren bryter eller den fallne piggnar till och tar sig ur situationen. Där har vi det. Minus våldet så klart.

"När motståndaren retirerar, följ efter och "ge ej din fiende frid" som Eddan råder."

När motståndaren retirerar, följ efter och "ge ej din fiende frid" som Eddan råder. Oavsett om de antisvenska drivs av påhittade överdrifter som deras fantasi skapar, där de misstar skuggor för monster, så är de skakade, oroade och med dålig stridsmoral.

Förr eller senare släpper det, de samlar sig och får nytt mod. Därför är det av största vikt att vi – nu – trycker på allt vi kan och vinner så mycket man som möjligt. Så manna upp och gå på offensiven.

🙏🏻
Snälla du, jag hoppas du vill ta 30 sekunder och dela denna text med någon som du tror skulle behöva läsa den. Eller varför inte dela på dina sociala medier? Hjälp till att sprida de goda nyheterna.